Pile of 2019

Pile of 2019

6 februari, 2020 0 av Fredrika

Nu har jag äntligen lyckats få upp de flesta av årets projekt på bloggen, helt ärligt är det svårt att komma ihåg allt, så det får bli det jag kommit ihåg att fota. Det som inte fotats är ändå mest smågrejor så det gör inte så mycket. Så nu tänkte jag faktiskt traditionsenligt sammanfatta skaparåret i två inlägg. Så medan jag förbereder de inläggen får ni här en liten preview i form av min ”stick-pile 2019”

Stickningen är så mycket lättare att få en överblick på tycker jag av nån anledning. De tar liksom längre tid att göra, är mer planerade och genomtänka och inte lika utspridda i hemmet!

Ändå härligt att kunna stå och omfamna sina projekt så här! Förra året uteblev den stora sammanfattningen så det känns fint att det är på gång och förhoppningsvis blir av i år!