Uppdatering av 40-talskoftan

Uppdatering av 40-talskoftan

17 mars, 2020 2 av Fredrika

Äntligen hörni tror jag att jag att jag hittat en bra färgkombo till 40-talskoftan! Jag har haft lite paus i provlapps-stickandet. Men det kan nog nästan varit bra bara, att jag lät dem vila ett tag. När jag väl tog upp dem igen för att testa en ny version blev det ganska tydligt vilka färger jag skulle ha med och vart.

Det underlättar så klart stickningen om en har lite semla och te nära till hands.

Nu gäller det bara att lyckas räkna om mönstret så att den blir i min storlek och så vill jag ju sticka den runt istället för i delar. Så det blir en liten utmaning!

Så här ser provlappen ut nu, eller jag har faktiskt stickat klart den vid det här laget. Men visst skulle den här kombinationen kunna funka? Vill du inte berätta vad stickar du på just nu?