Sybingo 20 -Min skaparplanering!

Sybingo 20 -Min skaparplanering!

3 juli, 2020 1 av Fredrika
sybingo -tyger och garn

Jag har velat fram och tillbaks i årets sybingo hur jag ska göra med skaparplaneringen och det har liksom tagit emot lite och jag har inte vetat vart jag ska börja och vad jag vill göra.

Efter att hela våren planerat mitt skapande på grund av examensarbetet som skulle genomföras under corona kände jag att, nu får det räcka med planering, iallafall en planering som den kanske brukar se ut. Därför vilI jag i årets sybingo enbart skapa efter lust och det känns så himla efterlängtat och bra!

Det är verkligen inspirerande att få skapa tillsammans med andra! Därför ser jag verkligen fram emot att få se taggen #sybingo20 fyllas på och att ha fler syjuntor med er!

Men hur ska min planering se ut i år då undrar ni så klart? Jo så här!

MIN SKAPARPLANERING SYBINGO 20!

VAD VILL JAG SY ?

I sommar riktigt längtar jag efter att bara sy av hjärtans lust! Därför hoppas jag på att få rota runt i mina sylådor, sy på fri hand utan mönster, bara göra det jag känner för i stunden och använda gamla färgglada, mönstrade loppistyger som det inte gör så mycket om det blir lite fel. Jag sydde mycket på det sättet precis när jag började sy och i sommar vill jag anamma det igen!

De rutor jag satsar på att kryssa här i sommar är: Laga ett plagg, Skapa något somrigt, testa en ny detalj, skapa något i linne, gör klart ett UFO, Skapa i återvunnet material, skapa av loppismaterial, skapa med material från stashen, skapa något rutigt, testa en ny teknik, hacka ett mönster

VAD VILL JAG STICKA I ÅRETS SYBINGO?

Åh vad jag längtar efter att komma igång med mina stickningar igen! Jag har precis beställt hem ett gäng ljuvliga garner som jag riktigt längtar efter att sätta stickorna i och så har jag även några pågående projekt som jag hoppas komma igång med igen!

Här vill jag kryssa: Skapa med garn, Skapa utomhus, Delta i en syjunta, Testa en ny teknik, Testa en ny detalj

VILKA TUTORIOLS DYKER UPP?

Hur du syr:
Volangklänning
Scrunchie
Volang-kudde
Sjalett

Här planerar jag att kryssa: Skapa en volang, Skapa en accessoar, Skapa något till hemmet

Vill du veta mer om Sybingon?
Vill du få tips på vad du kan skapa till de olika rutorna eller få förklaring på vad de betyder?
Nyfiken på Josefines skaparplanering?