Kommande skaparplaner

Kommande skaparplaner

18 juli, 2020 1 av Fredrika
kommande skaparplaner

Somrarna fullkomligt flyger iväg tycker jag. Alltid. Och den här sommaren med alla flyttar och jobb gör det svårt att hitta tid vid symaskinen. Men jag har satt upp ett litet delmål för mig själv, för att ta mig tiden, att de där små stunderna som blir över sätta mig vid symaskinen. Ibland kan det ju kännas trögt att börja fastän att en vet att det ger energi och är roligt bara en kommer igång.

kommande skaparplaner

Så nu har jag bestämt mig! Innan jag flyttar i augusti vill jag försöka beta av några UFOn. Det känns ju skönt att börja på så ny kula som möjligt efter flytten. Bra morot tycker jag! Så jag hoppas på att hinna sy klart en gul smockad klänning som jag tror kommer bli superfin och som det inte är mycket kvar på. Jag hoppas hinna laga tre fina sommarklänningar som jag älskar och vill hinna använda i sommar.

Den syrénlila t-shirten tror jag också kommer bli så himla fin och den är också tyyyp klar.

Och så har jag påbörjat ett nytt stickprojekt. Av ett helt underbart garn. Men det får jag berätta mer om en annan gång. Jag tycker det känns som ett perfekt mix av projekt som jag riktigt längtar efter att få använda, och så hoppas jag så klart på att få kryssa lite rutor på köpet. Vad skapar du på i sommar?