Några tankar om den lilla platsen i universum jag kallar bloggen.

Några tankar om den lilla platsen i universum jag kallar bloggen.

20 oktober, 2020 24 av Fredrika
Några tankar om den lilla platsen i universum jag kallar bloggen.

Den här hösten jobbar jag som slöjdlärare fyra dagar i veckan och en dag tillägnar jag helt min egna verksamhet. Det har gett mig tiden, orken och framför allt lusten till att väcka den här lilla platsen av universum till liv igen. Men bloggosfären har förändrats en del sedan jag senast var som mest aktiv. Vi är så många fler nuförtiden som hänger på instagram och kommunicerar där. Ibland kan jag uppleva ett litet vakum här på bloggen: HOHO är det någon här?

Några tankar om bloggen.

Så jag har funderat en del fram och tillbaks kring hur och vad jag ska göra med mitt lilla universum här. Ska det bli en mer fakta-baserad plats där du kan söka tutoriols, guider, tips och inspiration? Eller ska jag försöka få till ett bättre flöde igen där jag blandar ut fakta-inläggen med bilder ur mitt hem, tankar i text och inlägg om Greta, loppis och frukostar. Jag trevar mig fram, testar och har som några av er vet frågat på instagram, vad ni vill läsa om och om hur ni ser på min blogg. Någon skrev att jag gärna fick skriva mer på bloggen men att jag då gärna får länka från instagram. Någon annan tyckte det var roligast att läsa om vardagsinlägg och andra vill helst bara ha stickning och sömnad.

Några tankar om bloggen.

Nånstans handlar det förstås om att jag ska hitta vad jag tycker känns roligt och bra i magen. För det brukar ju ha en förmåga att speglas i det en skriver. Men medan jag söker i det och testar mig fram, uppskattar jag SÅ mycket all input, tankar tips och idéer ni tar er tiden att skicka till mig. För i slutändan, även om det i första hand måste kännas bra för mig eftersom bloggen är mitt lilla universum. Så är ju den här platsen ingenting utan dig. Du som läser. Jag älskar att få höra dina tankar om det jag skriver, få veta vem DU är där bakom skärmen och att dela den här platsen med dig. Så fortsätt gärna att skicka tips till mig och dela med dig av dina tankar.

I utkasten bland blogginläggen just nu finns ett inlägg om att sticka sin första kofta, ett inlägg med lite fler bilder från nya lyan, ett inlägg med mina tankar om stil och lite annat i en blandad kompott. Jag hoppas att ni ska hitta något ni gillar!

Några tankar om bloggen.