Tårta på tårta

Tårta på tårta

22 oktober, 2020 9 av Fredrika
Tårta på tårta

Tack för alla fina, kloka och gulliga kommentarer på förra inlägget. Så fint att höra att ni fortfarande är ett gäng som hänger här med mig och läser det jag skriver! Idag kommer ännu ett önskemål från er! Det är så roligt att plöja igenom önskemålen om vad ni vill läsa mer om på bloggen och knåpa ihop inlägg med teman jag inte skulle kommit på själv! Det här är ett sånt! Ni önskade tips på hur jag stylar stickat. TACK för underbart uppslag. Jag älskar att komponera outfits och jag älskar stickat. Därför blev jag supertaggad på att kombinera dessa intressen. Så jag tänker att jag under hösten levererar lite härliga stickade outfits. Okej?

Tårta på tårta

Först ut har vi min LYXIGA Minerva cardigan av Helene Arnessen som är stickad i Alpakka Silk från Sandnes. Jag gillar verkligen den här koftan, den är liksom både stilig, gullig och diskret. En kofta som passar till mycket med andra ord.

Tårta på tårta

Idag har jag matchat den med en fabriksstickad blus med krage. När koftan är knäppt syns fortfarande ärmsluten och kragen och jag får ett helt nytt plagg. Koftan kommer verkligen till sin rätt och får ta plats i outfiten samtidigt som den piffas upp av blusen under.

Tårta på tårta

Men jag kan också välja att ha den öppen. Då får den stå tillbaks lite och bli en mer diskret del av outfiten. Jag gillar detaljen av dubbla pärlemor-knappar. Tårta på tårta är ett uttryck jag inte räds i mina outfits. Låt dem komma!

Midjekorta koftor till tunna strumbyxor och kort kjol är ett annat koncept jag finner mycket vinnande. Blått+rosa+vinrött är ju dessutom en bra kombo.

Det är härligt med outfits som kan ändras lite under dagen. Koftan kan va av, på, knäppt eller uppknäppt! Nästa vecka bjuds det på ny stickad outfit igen!