Vinrött x4

Vinrött x4

9 november, 2020 5 av Fredrika
Vinrött x4

TACK för alla fina kommentarer på de senaste inläggen! Det är så roligt att se att ni är ett gäng som kikar in här och läser det jag skriver och så roligt att få höra era tankar om det. TACK! <3

Vinrött x4

Idag kommer ännu ett inlägg på temat stickade outfits. November är ju som gjort för stickade lager-på-lager outfits och i dagens outfit har jag kombinerat två hemstickade plagg tillsammans med en sidenblus.

Vinrött x4

Den yttre koftan är en klar favorit i garderoben. Den här hösten har jag fått dille på vinrött och vill ha det hela tiden så då förstår ni att denna fluffiga dröm åker fram i tid och otid. Denna koftan har jag faktiskt inte stickat själv utan fått(!) av min kompis Maria. Den var lite för kort för henne så då fick jag överta den.

Under den har jag en jumper stickad efter ett 40-talsmönster i hallonrött och ljusrosa. Och under den en vinröd sidenblus!

Jag älskar att kombinera och få fram fina färgkombinationer genom att kombinera olika plagg.

Den vinröda baskern fick självklart också åka på! Det var allt från catwalken idag. Vi ses snart igen! Klicka här för att se förra veckans outfit.