Stickad stass!

Stickad stass!

19 november, 2020 2 av Fredrika
Stickad stass!

Vad kul att ni är så många som gillar att se hur jag kombinerar mina stickade plagg! Jag skapade en tagg på instagram om du också skulle tycka det var kul att visa hur du kombinerar dina stickade plagg! Jag skulle gärna se era kombinationer! Jag döpte taggen till stickad stass (#stickad stass)! (Hoppas vi ses där!)

Stickad stass!

Nä men nu kikar vi på dagens stickade stass! Den består av Crosshatch pullover av Skala Patterns, en loppad kjol och en blus som jag köpte back in the days från en av mina resor till Leeds.

Örhängena är från bästa Joscelyn! Koftor i all ära men visst måste vi erkänna att en stickad tröja med krage under är ljuvligt?

Liksom olika rosa nyanser som bärs tillsammans med rosa läppstift. Det är sånt som jag uppskattar i en stickad stass! Hoppas jag får se vad du gillar i din stickade stass!