Den somriga smockade klänningen

Den somriga smockade klänningen

9 januari, 2021 1 av Fredrika
Den somriga smockade klänningen

Mönster: Egenritat
Tyg: Loppistyg
Svårighetsgrad: ▲▲

Den somriga smockade klänningen

Jag fortsätter att bränna av lite alster från 2020 här på bloggen. Så idag bjuds det på den somrigaste av sommarklänning… Så kan det gå när en (jag) är seg på att plocka fram kameran. Men bättre sent än aldrig som jag brukar säga!

Den somriga smockade klänningen

Dagens alster är en enkel, smockad klänning sydd av ett gamalt loppistyg. Vi får tacka Maja Delborn för smockåret 2020! Tack, tack! För jag hade faktiskt glömt vilken kul grej det ju är att sy!

Klänningen sydde jag när jag var så där post examensarbete och bara längtade efter att få skapa kravlöst utan tanke, mål och syfte. Och då blev de helt enkelt en liten somrig sommarblåsa med en ton av 70-tal och melodifestivalen.

Den perfekta klänningen för att påminna om att det nån gång kommer existera somriga danskvällar igen.