Tankar om bloggen igen

Tankar om bloggen igen

26 januari, 2021 4 av Fredrika


I höstas skrev jag ett inlägg där jag lyfte mina tankar om bloggen, hur den ska leva vidare och hur vi vill ha det här. Du som läser och jag som skriver. och jag är så himla glad att jag lyfte på locket och bjöd in er i mina tankar. För ni va så himla bjussiga och bjöd tillbaks med era tankar om min blogg. Så otroligt lyxigt och värdefullt!Jag har verkligen känt en ny energi för bloggen under hösten. Även om jag kanske inte hunnit skriva så mycket som jag önskar, så har det ändå varit så fint att hänga här igen med er.

Och jag tycker verkligen att det har märkts i kommentarsfältet att ni är fler som skriver kommentarer, svarar varandra och lämnar tankar och reflektioner där och för det vill jag verkligen säga TACK. Det gör ju bloggandet så himla mycket roligare, men också mer levande när inlägget får leva vidare i kommentarsfältet.
Under hösten har jag betat av en drös önske-inlägg på temat stickning och stil och jag är väldigt peppad på att fortsätta blogga i vår. Då är det ju som roligast att fota och föreviga dagar. Om du har tankar, önskemål eller idéer på vad du vill se här i vår får du gärna lämna ett förslag i kommentarsfältet. Men mest av allt vill jag säga TACK för att du läser och kommenterar <3