Precis just nu…

9 oktober, 2016 0 av mikael
Precis just nu: Sitter jag i sängen i pyjamasen med en tekopp på ena sidan och Greta på andra sidan. Utanför fönstret är det alldeles mörkt och på båda sidor om väggarna hörs ljud från mina grannar, lite musik, lite småprat. Jag har diskat undan all disk, lagt fram kläderna inför i morgon och släckt alla lampor förutom precis här vid sängen. 
 
Untitled
 
Precis just nu känner jag mig: Lite uppe i varv. Jag tycker det är skönt att på söndagarna komma i kapp lite så att början på veckan ska kännas smidig. Därför har jag gjort matlådor och små mellanmål, listor för vad som ska göras i veckan och plockat undan i lägenheten. När jag gör så mycket saket samtidigt tar det alltid en stund för mig att varva ner igen. 
 
Precis just nu är jag glad över: Min fina lägenhet, roliga projekt som jag har på gång, att löven börjat skifta färg, att få bo ihop med Greta, att jag får lära mig att väva och alla nya fina människor jag lär känna. 
 
Precis just nu är jag nervös över: Hm är nog inte direkt nervös över något. Däremot tycker jag att jag kommit in i den klassiska fas-2perioden när en liksom kommit in i de nya rutinerna och saker börjar kännas som vardag men en är ändå inte riktigt hemma liksom. Den mellanperioden tycker jag alltid är lite jobbig…
  
Untitled
 
Precis just nu längtar jag efter: att åka till GBG! Ska förmodligen dit på fredag! Ska bli så kul att träffa alla min <3 och strosa runt i ett höstigt Göteborg. Och så längtar jag också efter att Greta ska bli trött. Det här är alltid hennes bus-period och just nu leker hon cirkus i hela lägenhet och låtsas att jag är hennes byte. Svår kombination med att skriva blogginlägg samtidigt. Men snart kommer hon däcka. Det är jobbigt att va på jakt vet ni.
 
P.S. Medan jag letade bilder till inlägget hann hon somna i mitt knä så check på det!
 
Untitled
 
Precis just nu är jag sugen på: Att sticka färdigt mina pågående stickprojekt! Jag är nästan klar med hela tre projekt och jag är så taggad att avsluta dem och få börja använda dem! 
 
 
Precis just nu: Ska jag publicera det här inlägget, stänga ner datorn och ta fram min stickpåse, krype ner under täcket och kanske slå på en podd. Vad gör ni precis just nu? 
 
P.S. Blev inspirerad av Amanda att gör en precis just nu lista igen. Läs hennes lista här!