Hej igen!

20 oktober, 2016 0 av mikael
Hej alla fina! <3 Nu var det några dagar sedan vi hördes! Jag var i Göteborg hela förra helgen och så hade vi redovisning av våra vävprojekt igår så hela denna veckan har jag lagt all min energi på att få färdigt det. Så var det ju det här med den försvunna hårddisken också som gjort att jag inte kunnat lägga över några bilder på bloggen…. 

11092016-IMG_1061

Men nu har hårddisken hittat till Dals långed, väven är redovisad och jag har två dagars självstudier. Så idag har jag tvättat, lagt över bilder och redigerat dem och läst en massa kommentarer som ni lämnat. Ni skulle bara veta vad glad jag blir över alla tankar ni delar med er av <3 Jag fick så mycket pepp, värme och kloka tankar på mitt inlägg om instagramångest. Tack snälla ni för det! <3 

17082016-IMG_0507

Jag och Greta var precis till veterinären också och fick henne vaccinerad och kollad och allt såg bra ut. Jag var alldeles nervös inför det besöket. Så blir jag alltid när det ska göras nått sjukhusrelaterat, då är det ju extra skönt att allt faktiskt är bra. Så nu ville jag mest kika in här och säga att jag, Greta och hårddisken är på banan igen! Vi har saknat att hänga här med er och nu är vi tillbaks igen!