Barnteaterfestivalen!

14 maj, 2012 0 av mikael

I helgen hade vi alltså Barnteaterfestival på Bergslagsteatern. Vi var på teatern hela helgen för att repa det sista och hade ca 70 barn att hålla reda på, PUH! Men så har vi ju världens bästa barn också så det gick ju toppen!

På söndagen hade vi två överbokade föreställningar och barnen var så jäkla duktiga! Vi måste ju verkligen lyckats med att samla Avestas finaste ungar på en och samma plats!
Idag träffades vi för att städa undan och käka pizza som lite avslutning på det här året. Det gjorde himla ont i hjärtat att säga hejdå, snyft! Som tur är ska jag och Tojan ha teaterkollo i sommar och har introduktiondag i morgon så en del av dem får vi träffa redan i morgon igen och sedan tre hela veckor i sommar. Det ska bli superkul!

Tyvärr har jag inga bilder från föreställningen då vi hade fullt upp med att sufflera, hålla koll på ljud och ljus. Men jag tror att vi ska ha lite bilder på teatern, få se om jag kan fixa fram…
Våra barn känner verkligen oss, vi fick choklad och kudde som avslutningspresent! Tjejen som gav oss kuddarna har sytt örngottet själv och sedan valt ut en av sina repliker som text till kudden. Hur fint som helst.
Vi fick också blommor och den fina lyktan.
Ja alla borde få prova på att vara teaterledare till världens finaste barn. Nu ska jag gå och sussa och drömma fina drömmar mätt i magen av pizza och mintchoklad på min nya fina kudde!
Tjoflöjt!