Sypeppen

SYPEPPEN ÄR TILLFÄLLIGT PÅ PAUS

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Alstra – Din kreativa plats för textilt alstrande! Här får du möjlighet att visa upp dina textila alster. Varje månad samlar vi in era bidrag i form av foton på det ni skapat, för att sen sammanställa allt i ett stort sypeppsinlägg. Med sypeppen hoppas vi att du ska få inspirera, inspireras och skapa tillsammans med andra.

Så här går det till:
– Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

– Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info@alstra.studio. Du kan bidra med flera alster varje månad. Glöm inte att hänvisa till sypeppen i ditt sypeppsinlägg, oavsett om du publicerar på en blogg eller instagram. 

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och kanaler, så klart hänvisar vi alltid vidare till ditt inlägg.

– Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. Kommentera alltid med en länk till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram). Om du klickar på insamlingsbadgen som du hittar på våra bloggar kommer du direkt till aktuellt insamlingsinlägg för månaden.

–  Sypeppen har en facebookgrupp. I den kan du publicera bilder på alster, dela med dig av tips och ställa frågor angående sömnad och textilt skapande. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av ett inspirerande facebook-flöde är du välkommen att gå med.