Kusiner

11 augusti, 2011 0 av mikael

Idag har jag haft min kusin Zelda på besök. Hon blev mycket förtjust i mitt lilla syrum och var helladdad på att sy.Här är hon i sin egendesignade utstyrsel.Vi sydde en kjol till Zeldas docka och började att sy om två av mina gamla klänningar. Zelda förklarade hur de skulle se ut och jag letade fram passande plagg att ha som grund. Sedan var det bara att börja sy… eller inte riktigt. Min maskin var tydligen inte lika sugen på att sy utan valde att istället sy konstiga sömmar och rycka av tråden om vart annat. Medan jag skruvade lite här och var på maskinen för att försöka rätta till problemen, skruvade sig Zelda på stolen.Tillslut så lyckades jag fixa det till den grad att man i allafall kunde sy på den. Vi hann inte sy klart någon av klänningarna idag, men kanske imorgon.Nu har Zelda gått hem till sig igen. Jag sitter och funderar på att börja sticka denna söta mössa.Men då måste jag leta reda på rätt storlek till stickorna och det kändes väldigt jobbigt. Annars får jag väl börja imorgon.Det var allt från mig idag.Tjoflöjt!