Bland tyger och garn.

16 augusti, 2011 0 av mikael

Nu är jag hemma igen från mitt tripp till farmor. Farmor har ett ständigt pågående projekt att rensa ut sina saker. Hon säger att hon inte vill lämna efter sig en massa saker som vi sedan måste sortera upp. Pappa säger att vi hyr en container och hivar ner all skit i den. Det är de jag är rädd för säger farmor då.Jag brukar säga till farmor att så länge jag och Becca har något att säga till om, så behöver hon inte oroa sig för någon container. Nu när jag var där gick vi igenom hennes garderober och lådor med tyger, kläder, mössor, garner och mönster. Hon sa att jag fick ta allt jag ville ha. Det blev mycket packning att bära till tåget och ändå står det tre lådor kvar som jag inte fick med mig hem den här gången.När vi inte gick igenom lådor så fikade vi och farmor berättade historier från när hon var liten.En helg går himla fort, men jag får åka dit snart igen. Mellan allt rensande och fikande hann jag faktiskt med att sticka en bra bit på mössan, jag tror den kommer bli fin.Igår kväll var jag med Becca på hennes rum, vi sydde, åt daimtårta, godis och drack te.Jag började att sy en halvklockad röd kjol, men kom på att jag inte hade någon röd tråd, så jag kunde inte göra mer än klippa ut delarna. Istället fick jag ett grönt linne av Becca. Det var lite stort så jag sydde in det. Jag kortade även av det lite extra mycket, för att få en kort modell på linnet.Det ska bli spännande att se hur kjolen blir, när den är klar!Tjoflöjt!