Om jag hade en kamera.

11 september, 2011 0 av mikael

Om det inte vore för att min kamera ligger på lagning så skulle jag visat bilder på mitt linne som jag sydde klart förra veckan, min stickade basker som nu snart är klar, min finfina klänning som jag sytt till i rätt längd och mitt nya stickprojekt. Men det går ju inte snyft, men den borde bli klar nu i veckan så då ni ska ni få se på bilder må ni tro!Medan ni väntar på alla kommande fantastiska bilder kan jag bjuda på denna bild.

Den föreställer en nöjd Matilda och Fredrika efter att de varit och shoppat i Västerås i sommras. Matilda är min vikarierande storasyster, hon hoppar in när Becca befinner sig i England. Vi gillar att ha myskväll med film och sakna Becca.Den här veckan tror jag att jag ska försöka ta mig till Norberg för att gå en bloggkurs hos Matilda, det behövs.Imorgon ska jag ha en muntlig redovisning om Anna Maria Lenngren inför klassen, jag känner att det kanske är god tid att börja med arbetet typ exakt nu. Tjoflöjt!