Snaaaaark…ZZZzzzzZZZ

27 september, 2011 0 av mikael

Jag har kommit in i en sådan här trötthetsperiod igen.
På morgonen när man vaknar av klockans irriterande glada melodi snoozar man så länge som möjligt, sedan tvingar man sig själv att kliva upp. Väl i skolan sitter man på lektionerna och måste tvinga upp sina ögonlock som vill falla ner och ta en till drömmarnas land. När man sedan kommer hem är man så trött att man inte orkar gå och lägga sig och man får ont i magen på att tänka vad trött man kommer vara när man vaknar nästa dag. Känner ni igen er? Man går runt och känner sig trött heeela tiden.
Men turligt nog för mig har jag sånna jätteroliga kompisar i skolan. Vi drar jätteroliga skämt som det oftast bara är vi som tycker är roliga och så skrattar vi så vi får ont i magen åt våra fantastiska skämt. Då glömmer man att man är trött och att ögonlocken nyss höll på att ramla ner i backen.

Lite såhär känner jag mig om dagarna…

Men förutom att man blir så förbaskat trött på hösten, så händer det faktiskt väldigt mycket roliga och spännande saker som man kan se framemot.
Tillexempel så har min systeryster nu bokat biljett åt mig till henne i England. Jag kommer åka veckan innan höstlovet på onsdagen. Det ska bli suuuuperkul.
Men nu ska jag slänga mig bums i sängen så jag inte vaknar upp alltför trött.
Hoppas ni är lite piggare än mig, och annars att ni piggar till er snart.

Tjoflöjt!