På besök i en tid från förr.

18 oktober, 2011 0 av mikael

Som lovat kommer nu inlägget om min och Tojans helg hos farmor.Vi har haft det jättebra hos farmor! Det är så skönt att bara komma bort ett tag och ta det lugnt. Vi har ätit i massor, fått höra historier ur farmors livshistoria, fyndat lite på stan och lite ur farmors garderober, lagat trerätters till farmor, tittat på gamla bilder och lärt oss hur man smartast nystar garn. Farmor tyckte inte jag hade den rätta snitsen i garnhållandet, hm… jag får nog ta och träna på det tills nästa gång.HotellfrukostenDetta är min snygga farmor i sin ungdom. Hon berätta för mig och Tojan att hon kände sig som den fula ankungen i sitt tjejgäng. Jag undrar hur det ens är möjligt att känna så när man är sådär snygg! Konstigt vad knasigt man kan tänka.Helgen bara rusade förbi och jag kände att jag gärna stannat kvar där ett bra tag till för att mysa med Tojan och farmor, men plikten kallar!Tjoflöjt!