To cut or not to cut

20 oktober, 2011 0 av mikael

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Ska jag spara ut det? Klippa det? Lugg? Spara ut luggen? Det är så svårt att bestämma sig.Såhär ser jag ut i långt håroch här har jag precis kapat det (Bilden är lite suddig och jag ser lite tärd ut, men tänk inte på det, bara på frisyren.)Det är ju fint med långt hår och man kan göra lite fler olika frisyrer, men det är kanske lite roligare med kort hår(?), och då kan man lägga upp det i pappiljottet och få lockigt hår (fast det gör jag ju inte så ofta)Lugg har jag haft superlänge, så funderar på att spara ut den så den är lika lång som håret=ingen lugg. Men jag kanske passar bättre med lugg?ÅH det är så svårt! Och jag är den veligaste personen på hela jorden.Har ni några åsikter? De är mycket välkommna i såfall! Nu ska jag fundera vidare och äta en jordnötssmörmacka.Tjoflöjt!