Var sak på sin plats.

23 oktober, 2011 0 av mikael

Det känns som att jag hunnit med riktigt mycket den här helgen, fixat saker som behövdes fixas.
I fredags var jag på stan och gjorde ärenden till banken och polisen. Lite sådant som måste göras innan jag far iväg till England.
Hos polisen hämtade jag ut mitt nya pass och det blev… ja, ni vet hur man brukar se ut på pass/id/körkort. Det blir aldrig bra.

Jag för fem år sedan                                                     Jag nu

När polisen precis knäppt kortet och jag fick se det utbrast jag förskräckt ” Oj vad jag titta upp!” han fråga om jag ville ta om det men jag kände att, nej passkort blir alltid dåliga så då kan jag lika gärna ha ett då jag tittar upp och har hår som står åt alla håll och kanter.

Väl hemma så satte jag i innanfönstrena i mitt fönster och började med storsortering av mitt rum med lite avbrott då och då såklart hehe. Jag hittade blandannat en bok som mamma lånat på bibloiteket som hette, 
”Vad hatet gör kan ingen fatta” av Marie-Chantal Long, den var riktigt bra, jag var tvungen att läsa ut den innan jag kunde fortsätta med sorteringen. (Jag gör ett inlägg någon dag om vad den hanlade om)

På lördagen var jag städade hos Eva. Hon är en riktig supertant, (hm känns inte riktigt rätt att kalla henne tant fast hon är åttiosex år, hon är liksom för pigg och ungdomlig för att kallas tant). Efter det fortsatte sorteringen här hemma, framåt kvällen blev jag klar.


Nu är var sak, på sin plats. Då gjorde jag mig iordning och vandrade hem till Tojan, där fanns Emelie och såsmåningom  även Vilma på plats. På kvällen gick vi ner på stan och träffade en massa trevligt folk, bland annat Emma som slog följe med oss.
Kvällens miss var att använda dessa klackisar utan sula i, idag har jag blåsor UNDER mina stackars fötter, aj.

Idag har jag mest tagit det lugnt och vårdat mina stackars fötter. En promenix för att införskaffa sig lite godis gick fötterna dock med på, turligt nog för mig!

Innan jag kryper till kojs tänkte jag räkna lite matte och måla naglarna. Frågan är bara, vilken färg???

Det får ni kanske se imorgon. Vem vet!
(Upptäckte nu att jag råkat kapa av alla bilder lite, men jag orkar inte fixa till det så… ni får stå ut)

Tjoflöjt!