Ibland är jag en idiot.

25 oktober, 2011 0 av mikael

Imorgon far jag till min kära syster i Leeds. Först ska vi jag, Becca och Beccas kompis Sofia dock tillbringa ett dygn i London för lite shopping och så ska vi titta på Billy Elliot som musikal! Hihi det ska bli superkul! På torsdagen när Matilda kommit till London far vi vidare till Leeds allihopa. Detta förutsatt att jag kommer fram till London vill säga.
Jag är ju en väldigt virrig människa och glömmer gärna saker lite här och var t ex saker som plånboken, mobil, biljetter och hjärnan. Värst är det när jag glömmer min hjärna någonstans det blir liksom så mycker svårare att tänka och komma ihåg saker utan den.

Men nu tror jag att det mesta är ordnat inför resan, Becca och Matilda har hjälpt mig att beställa biljetter och sådant och sett till att jag beställer rätt. Det är skönt. Nu gäller det bara att hålla reda på alla biljetter för det är ett par stycken.
Och nu kommer jag till rubriken, för ni undrar säkert varför jag döpte mitt blogginlägg till ”ibland är jag en idiot” (eller om ni känner mig kanske ni inte tycker att det är något konstigt med det).

Iallafall, igår så hjälpte som sagt Becca och Matilda mig med biljettköp och diverse andra saker bland annat skulle Becca beställa en biljett åt mig från Flygplatsen i London till där vi har vårat vandrarhem typ, sedan skulle hon skicka biljetten i ett mail till mig (lugn Becca historien har ett lyckligt slut… än så länge) så att jag kunde skriva ut den idag.
Så för ett par timmar sedan gick jag in på min mail för att se om jag fått några mail från Becca eller någon annan. När jag kollar min mail börjar jag alltid med att ta bort reklammail, bland annat brukar Ticnet skicka reklam till mig och JA jag tar alltså bort biljetten som becca skickat till mig för jag tror att det är reklam från ticnet.

För några minuter sedan stod jag nere i mitt kök och undrade när Becca tänkte ta och skicka den där biljetten till mig så jag kunde skriva ut den och slås plötsligt av tanken ”ups var det den jag råkade ta bort?” Hehe som tur är fanns den kvar i ”borttagetkorgen” så det ordnade sig ändå.

Nej nu måste jag skynda mig att fixa med det sista, typ som att kolla att jag har alla mina biljetter. Önska mig lycka till! Ha det bra mina kära läsare!

Tjoflöjt!