Borta bra men hemma bäst.

29 januari, 2012 0 av mikael
Den här helgen har jag sytt, firat en kompis som fyllt 18 och städat rummet. Det känns som jag hunnit med ganska mycket faktiskt, skulle behöva plugga lite också, men annars så skulle jag nog kalla helgen fulländad.
Nu sitter jag på mitt nystädade rum och lyssnar på musik med papiljotter i håret, det känns väldigt mysigt.
Såhär fin ser jag ut nu, hur resultatet blir få vi se imorgon.
 
Idag efter att jag städat satte jag upp de här två fina bilderna på väggarna i alkoven.
 
Visst är de helt fantastiska?! Jag fick de av Tojan i sommras efter att hon varit i England. Jag hade tänkt att göra om i alkoven innan jag satte upp dem men det blev ju aldrig av så nu satte jag upp bilderna ändå!
 
Såhär såg vi ut när vi spelade ”Trollkarlen från oz”, affishen har Marie Ankarbåge gjort.
 
 
 
Men det är läng sedan nu. Boken är föresten helt underbar, läs den!
När jag har lite färdiga saker att visa ska ni få se vad jag hållt på och sytt på i helgen. Nu ska jag fortsätta sy så ni får se vad jag knåpat ihop.
 
Tjoflöjt!