En gång för alla!

21 mars, 2012 0 av mikael

Ja nu är allt igång igen och det är bara att hänga på känner jag. Det är konstigt, även fast jag har jättemycket att göra med skolarbeten, teater, olika projekt och sökningar så känns allt nästan lite underbart bara för att solen börjat skina och man kan gå runt i vårjacka och hatt. Våren måste ju vara bland det bästa som finns!

En sak som jag dock oroar mig lite för är mitt stickprojekt som ni fått följa här under bloggen. Hitills har det ju mest bestått av repa upp, sticka, repa upp osv. Men nu tycker jag att jag gjort alla fel man kan göra och hoppas på att jag ska få sticka färdigt koftan nu utan att behöva repa upp en enda liten maska!
Så här såg det ut innan jag fick repa upp det förra gången.
Såhär långt har jag kommit nu. Sakta men säkert går det framåt, väldigt sakta…
Nej nu ska jag hoppa bums i säng så att jag vaknar inte allt för trött imorgon.
Tjoflöjt!