Ännu en vecka.

6 april, 2012 0 av mikael

Tiden bara flyger iväg nu. I ena stunden känns det härligt och i nästa känns det jobbigt stressigt. Det är mycket som händer och mycket som ska hinnas med.

Denna vecka har jag hunnit få hem studentmössan, köpa balbiljett och fyndat det som kan komma att bli studentskorna.
I den svarta lilla påsen gömmer sig min studentmössa. Jag har aldrig förstått vad som är så fantastiskt med studentmössor förrän jag fick hem min alldeles egna. Jag har provat den otaligt många gånger och spänt blicken i alla här hemma och frågat; Visst är den jättefin?!
Ni ska få se den nån dag här, kanske…
Och här en bild på skorna som jag fyndade på röda korset för det låga priset av femtio riksdaler. Lutar skarpt åt att detta blir studentskorna alltså.
När jag tänker efter har jag haft en riktigt bra skolvecka faktiskt! I måndags hade världens bästa Vilma fixat en påskjakt åt oss i musiksalen. Det resulterade i dessa fantastiska påskankor,
Mmmm god var den. (I bakgrunden kan ni se mina nya skor, det har liksom varit lite av en skovecka också.)
Petra Nova får vi heller inte glömma! Jag tror jag hunnit med sex föreställningar och jag är så stolt över mina fantastiska teaterpärlor Cila och Emma! Har suttit och ryst non stop hela föreställningarna. Jag kommer sakna Petra Nova.
Igår fick jag påsklov, det firades med att göra budget tillsammans med Tojan till vårat sommarprojekt och sedan mysa med charader och galenpanna (med disneytema såklart) i Cilas lägenhet.
Cila höll på att slita håret av huvudet innan hon kom på vem hon var, tjejen i slutet på djungelboken.
Imorse när vi vaknat tog vi oss ner till teatern för att måla det första lagret med den riktiga färgen i rummet som vi gör i ordning. Det blir så himla fint!
Det har visat sig att det är väldigt många som har svårt för just den här färgen… men vi älskar den!
Som avslutning vill jag bara medela att klänningen är äntligen klar!!!
Den sitter inte som en smäck om man ska vara petnoga, vi får se om jag ska åtgärda det på något sätt, men annars är jag faktiskt väldigt nöjd med den och den ÄR fin på…bara lite irriterande med lite ”bubblor” på själva livdelen.
Ja här var en liten uppdatering av viktiga händelser ur mitt liv de senaste dagarna. Men nu tar vi påsklov hörni! Jag ska äta godis och få lite saker gjorda innan jag far till England och hälsar på syster min.
Tjoflöjt!