Fint att läsa.

9 augusti, 2012 0 av mikael
Tänkte återigen tipsa om lite bloggar som är värda att läsa. Sommaren verkar ju bestämt sig för att fortsätta att bjuda på regnrusk. Så istället för att sola på stranden kan vi ju kika på lite bloggar. De fina bilderna till respektive bloggare kommer från deras bloggar.
 
Först ut är freeofgravity som ägs av Fröken Cecilia Ström. Cila är inte bara en av mina finaste och bästaste kompisar, hon har även förmågan att bygga vackra och fina meningar. Jag håller mig på god fot med henne, om hon nu skulle bli författare en dag hoppas jag att jag får vara hjältinna i nån av hennes storsäljarromaner.
 
Här är en text från hennes blogg.
Sedan har vi såklart klänningsgurun Elsa Billgren. Ni som missat hennes blogg har lite att ta igen. Glöm blogginlägg om kropp och vikt och byt ut det till blogginlägg om vintageklänningar, loppisfynd, mat och gränder i paris. Låter fint va?  Det är det!
 
 
Vill du läsa om fina tekoppar, vackra klänningar, jordbubbar, blommor och andra vackra ting från vardagen ska du läsa En blommig tekopp. Att ägarinnan till bloggen alltid är tjusig från topp till tå är ju bara ett plus!
 
En människa som är kreativ till tusen är Jessica. Hennes blogg heter lite socker. Hur fint är inte det liksom? Hon är en sån här pysselmänniska som visar upp roliga projekt och skriver om ugglor, Harry Potter, mumin och vimplar. Klicka in och förundras!
 
 
 
Ja dessa fina bloggar följer jag slaviskt, så läs vetja!