Sånt som händer

14 augusti, 2012 0 av mikael
Så efter fjärde försöket lyckades jag nu spara och ladda upp collaget smärtfritt! Har ni föresten sett att världens bästa Nathalie har tapetserat om här på bloggen? Jag har vetat väldans länge hur jag ville ha det, men det var lättare sagt än gjort. Tur man har talangfulla vänner!

Nu för tiden gör jag inte jättemycket om dagarna mer än plugga teori och köra, köra och plugga teori. Men de stunder jag får över har gått till att laga sommrig mat med egna kryddor, lusläsa brev om framtiden, plocka hallon (mamma vill nog att det ska plockas lite mer än vad det faktiskt görs), simma i fasters baddräkt från 60-talet, (hur flott är inte det?), upptäcka gigantiska spindlar, äta choklad-dalahästar som jag fått av bästa Vilma, fick besök av buskusinen, vi bakade, busade, hadde myskväll, högläsning och plockade blommor. Sedan träffade jag dundergänget, vi åt, skrattade och inspekterade de nya attraktionerna i Karlbergs. Igår var jag och lyssnade på mamma när hon spelade och åt pausfika och så tog jag en runda på stan för att köpa lite föronödenheter.

 
Ja lite så har jag det, nu ska jag återgå till att göra det jag gör mest om dagarna.
 
Tjoflöjt!