Sypeppen #3 – Den isblå utan ärmar

14 maj, 2013 0 av mikael
Jag tror visst jag lurade er lite igår när jag la ut tjuvkiksbilden på dagens sypepp. Det var tänkt att jag skulle visa er en silvrig sak men tiden ville nått annat. Därför visar jag upp isklänningen som en fortsätttning på förra veckans sypepp.

Mönstret hittade jag i en Burdatidning och klänningen kändes lite 60-tal/franskt/vårigt vilket jag tyckte kändes som en superkombo. Men den kändes inte alls bra på och jag ändrade den en hit än dit. Bland annat tog jag av ärmarna och då kändes den genast lite bättre.

Jag kan fortfarande inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den… Jag får helt enkelt använda den några gånger för att se om jag ändrar mig. Men det kommer ju alltid nånting gott ur allt. Ärmarna fick ju sitta på en fin spetsblus istället som jag visade er i förra sypeppen.

 
Har ni nånting hemma i er sygarderob om ni vill visa i sypeppen #3? Maila en bild till mig eller länka till erat blogginlägg i en kommentar, så kommer ett inlägg med peppbilder i morgon kväll! Läs mer om vad sypeppen är här!
 
Tjoflöjt!