Sypppen #9 -Den småblommiga halvfärdiga

17 juli, 2013 0 av mikael
Här kommer sypeppen #9 lite sent och lite halvfärdigt men lika bra för det!

Det är ett småblommigt tyg med detaljer av röd snedslå. Mitt fram har jag sytt tre små stråveck och kjolen är lite veckad den med, mönstret är egenknåpat.

I ryggen är det som en liten knytanordning som bildar en rosett. Tyvärr är det ju helkassa bilder så det syns ju inte så bra… Men eftersom klänningen inte är helt klar så tänker jag mig att den dyker upp här igen. Lite bättre bilder, lite bättre passform och lite uppdaterad. 

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska behålla längden på kjolen eller göra den lite kortare (typ 5 cm ovanför knät) Vad tycker ni? Om ni fortfarande vill vara med på sypeppen #9 går det alldeles utmärkt! Annars taggar vi till sypeppen #10!

 
Tjoflöjt!