Sypeppen #10

29 juli, 2013 0 av mikael
Då var det äntligen dags att redovisa sypeppen #10! Det är så himla kul att jag får några sypeppare med mig varje vecka. 

Först ut har vi Sara med en supersöt topp. Jag tycker modellen är jättefin, med de halvlånga ärmarna, midjekort och hög halsringning. Jag skulle själv kunna tänka mig att sy något liknade och bo i till hösten.

Petra som återigen förvandlat en gammal kjol till en sommrig, vacker klänning. Hon är helt otrolig på att ta vara på tyg och se möjligheter. Ni bara måste in och kika på förvandlingen!

Och så har vi Siri som skickat sitt sypeppsbidrag ända från Paris och haft problem med knappar som rymmer och sömmar som spricker. Tur för oss att hon inte gav upp så att vi fick se hennes fina klänning. Jag älskar verkligen färgkombinationen med det gula manchestertyget och de röda knapparna. In och kika!

Och här har vi mitt bidrag! Ljusgrön spetsklänning i äkta midsommaranda! Och i morgon ska jag med glädje lotta ut den lilla presenten!

Tjoflöjt!