Något nytt att sätta stickorna i

27 augusti, 2013 0 av mikael
Den som väntar på nått gott brukar man ju säga och lite så är det ju med mina stickprojekt. Ibland stickas det så det ryker, ibland inte alls och ibland sakta men säkert. I sommar har jag färdigställt ett solliv (Här kan ni kika på det) och det andra stickprojektet ligger och väntar på att blockas.

 Så jag kände att det var hög tid att ta en tripp till garnbutiken och bunkra upp med lite nya projekt. Bland annat köpte jag det här röda garnet för att sticka en…

 

BIKINI! Lite helgalet, jag vet. Men jag är superpeppad. Jag har tänkt sticka en annan överdel än den som är på bilden, den går lite väl högt i halsen.

Men underdelen har jag redan börjat på. Det här blir mitt första mönsterstickade plagg (Wiiooo) det är visserligen ett väldigt simpelt mönster men ändå. Mönstret till överdelen ska min syster skicka till mig från England (pik och påminnelse till söta systern)

Tjoflöjt!