Bara lite nytt sådär

28 augusti, 2013 0 av mikael
Hösten är en sån här årstid då det oftast sker mycket förändringar. Man kanske byter skola, flyttar, provar på nån ny aktivitet och träffar nya människor. På hösten får jag alltid kli i fingrarna och spring i benen på att prova på nya saker eller ta upp gammla intressen.

Och så även i år. Jag har massor med idéer på hur den här hösten ska bli den bästa och peppigaste någonsin. Även sypeppen har jag funderat lite över, hur man skulle kunna förbättra den, så den blir så bra som möjligt.

Jag kom fram till följande, det är faktiskt lite dumt att bestämma en särskild dag då man ska sypeppa. Det är ju bättre att alla dagar är sypeppsdagar. Och ibland blir det kanske lite mycket för mig att sypeppa varje vecka, med allt i skolan och så. 

 
Så här tycker jag att vi ska göra i fortsättningen. Man får skriva länk i kommentarsfältet med sin nya sypepp precis när man vill och i slutet på varannan vecka sammanställer jag alla bilder och sypeppare precis som förut. Hur tycker ni det låter? 

Var inte rädda för att maila bilder till mig om ni inte har någon blogg, ju fler sypeppare desto roligare! Här är min mailadress: Fredrika_holmberg@hotmail.com

 
Tjoflöjt!
 
Pst, om ni undrar vad sypeppen är kan ni läsa mer om det här!