Sypeppen #14

23 september, 2013 0 av mikael
Äntligen är det dags för sammanställningen av sypeppen #14! Känns så bra att vara igång igen!

Först ut har vi min fina vän Amanda som jag hängde natt och dag (näst intill i alla fall) med på Hola. Hon brukade ha syjunta med mig och sydde jättefina tygpåsar och stickade benvärmare och drack the med mig. Här är en tunika som hon sytt om från en t-shirt. Så himla bra att man med så små medel kan göra om nått man inte använder till en så fin tunika! Jag tycker föresten att ni ska kika in på Amandas blogg här!

Den här sypeppen är det premiär för mailpepp! Lena mailade mig bilden på den här fina klänningen. Visst är den fin?! Hon skrev att hon nästa gång hon skulle sy samma modell så skulle hon sy en lägre halslinning. Det är ju det som är så bra när man syr, om man inte riktigt blir nöjd första gången kan man rätta till dem nästa gång man syr. 

 

Här har vi Gabriellas bidrag, även hon mailade bild! Klänningen fyndade hon på Myrorna och sydde in. Sedan hade hon den på sig på sin första skoldag på högskolan. Så bra när man snabbt och enkelt kan sy om någt som inte passar för en billig peng!

 
Och här är mitt bidrag, den till slut färdigstickade koftan och den rutiga skolkjolen.
 
Så himla kul att folk har börjat maila bilder, fortsätt med det! Pst… Om ni undrar vad sypeppen är kan ni läsa om det här!
 
Tjoflöjt!