Karma, Dobby, Gud eller du som utövar vodoo på mig. Jag fattar vinken.

9 november, 2013 0 av mikael
Jag bara måste berätta en sak som hände mig för några veckor sedan! Teaterlinjerna här på skolan skulle ha maskerad med -ist tema och jag tänkte klä ut mig till 20-talist. Tidsoptimist som man är tänkte jag att jag skulle hinna sy en tjugotalsklänning samma dag som maskeraden….

 
Texten nedanför postade jag på facebook och jag tycker att den sammanfattar hur det gick väldigt bra…
 
Jag sitter i godan ro och syr, när jag plötsligt råkar sy på en knappnål så nålen i symaskinen går av och studsar in i mitt öga och jag tror en stund att jag blivit blind, sedan råkar jag välta ut vattenkokaren över mina tyger och ställer snabbt upp den igen och torkar upp vattnet. När jag sedan sätter mig på stolen igen för att fortsätta sy går stolsbenet av och jag ramlar ner på golvet och välter ut det som är kvar i vattenkokaren över resten av mina tyger. Karma, Dobby, Gud eller du som utövar vodoo på mig. Jag fattar vinken och har nu beslutat att inte sy klart min maskeradklänning utan leta fram något ur garderoben. Tack för det rinnande ögat och ömmande armen 

Jag fick inga större men för livet men blev utan tjugotalsklänningen… Men det är ju en petitess när man har så fint sällskap som jag hade.

 
Ja, det går ju inte alltid strålande vid symaskinen, men det är smällar man får ta. Hur som helst hade jag en superfin kväll med min fantastiska (OCH urtjusiga) klass!
 
Tjoflöjt!