Om att vara hemma

14 november, 2013 0 av mikael
Det är inte klokt vad tiden går fort såhär i November. Därav att det här inlägget kommer lite sent… Men bättre sent än aldrig är lite utav mitt motto…

Oftast när jag åker hem på lov brukar jag ha hundra saker inplanerade men den här gången kände jag att jag bara ville ta det lugnt. Jag satt gick till bokhandeln och bläddrade i böcker (de har kommit ut jättemycket fina stickböcker i höst!!!)

Hade lillkusinen på besök nästan hela veckan <3

Fick håret klippt

Firade lillebror

 

Fick koftan inspekterad av farmor

Hade massor med myskvällar med myspersoner

 

Och sen var det dags att åka tillbaks igen. Det var så himla skönt att va hemma och läsa, sova och äta massor med godis och träffa fina människor. En bra början på november!

 
Tjoflöjt!