Sypeppen #16 – Den mönstrade 60-talsklänningen

24 november, 2013 0 av mikael
Här kommer mitt bidrag till sypeppen #16. En klänning som jag sytt efter eget mönster med tyg från olssons. Jag sydde en liknande klänning när jag gick sista året på gymnasiet men jag blev aldrig riktigt nöjd med passformen så nu bestämde jag mig för att sy en ny.

Den andra klänningen har jag på väggen (den till höger) för den duger fint som prydnad.
 

Jag gillar att det är samma mönster men olika färger. Jag tycker det ger en lite rolig effekt.

Jag är faktiskt jättenöjd och kommer nog sy nån till i andra tyger. Det är ju lite klurigt att sy dit applikationen eller vad man ska kalla det, men jag tänker att om jag gör det en gång till lär det ju bara bli bättre och bättre. I morgon är sista dagen för att lämna bidrag till sypeppen #16 där jag kommer lotta ut fem små saxar. Så se till att skicka bilder till mig imorgon om ni inte redan gjort det!
 
Tjoflöjt!