Om överskottsenergi, utmaningar och det nya året.

29 november, 2013 0 av mikael
Klockan är tio i ett på natten och jag är pigg som en mört! Man blir det av hundra koppar te och fint sällskap.

Vet ni vad? Det här året är snart slut! Hur fort har det inte gått? Helt galet… Så jag tänkte att det var dags för två utmaningar till sypeppen.

 
Utmaning #1 Sy färdigt ett UFO . Jag tror att något vi alla tyg/garn/pyssel-nördar har gemensamt är att vi har massor med ofärdiga projekt i garderoben som liksom bara blivit liggandes. Innan året är slut tycker jag att vi ska ta tag i ett av de här projekten! Jag tänkte att vi har till den 18 december på oss. Hur låter det?
 
Utmaning #2 Sy nyårsstassen! Ska vi inte en gång för alla försöka ha på oss egensytt på nyårsafton? Jag tycker att vi börjar sypeppen 2014 med att visa upp våra nyårsalster. Vi har till den 4 januari på oss att skicka in bilder till sypeppen. Ni är väl med?

Jag och min rumskompis Hanna (hur fin är inte hon som följer med mig och är smakråd?!) åkte ut till stoff och stil i måndags och inhandlade tyg till min nyårsstass.

 
 
Här får ni en liten tjuvkik….. Jag hoppas att ni antar mina utmaningar!
 
Tjoflöjt!