Lucka #1 Om min stil

2 december, 2013 0 av mikael
Bästa Emily Dahl har även i år snickrat ihop en alldeles egen julkalender! Jag har varit så himla pepp på den, i år ska den dessutom ha lite modetema! Jag tycker att alla som har blogg borde va med på den här kuliga grejen.

Om min stil alltså… Jag tycker oftast att det är ganska svårt att beskriva sig själv och sin stil för man blir ju så van vid sig själv liksom. Men jag skulle nog säga, lite vintagekänsla à la 40-60tal, skolflicka, pastelligt och lite knasigt.

För kul så frågade jag några kompisar hur de skulle beskriva min stil och lite så här beskrev de den, Engelskt/pitoreskt, skolflicka vs mormor, flickigt men med en mogen touch, marilyn monroe, 50-tal, retro.

Jag känner mig nog ganska fri i min stil, jag känner inte att jag måste följa ett visst årtionde eller en särskild stil utan jag klär mig lite hur jag känner och efter årstider och sånt. Så märker jag också att jag alltid influeras lite av det som är ”inne” för tillfället. Som på senaste tiden har ju 90-talet varit på tapeten och då färgas jag lite av det. Man inspireras och förändras hela tiden och då gör även min klädstil det.

 
Nu tycker jag att ni ska kika in på Emilys blogg om ni inte redan gjort det!
 
Tjoflöjt!