Lucka #14 Berätta om din stil för ett år sedan

14 december, 2013 0 av mikael
 
För ett år sedan befann jag mig på Hola uppe i Norrland. Det var hur mycket snö som helst och ISKALLT, jag bodde på internatet där och levde loppan. 

Precis som nu var det mycket kjol och blus/linne. 

och en hel del egensytt. Luggen drog jag ganska ofta åt sidan så jag fick snedlugg.

Jag hade ofta två örhängen i ena örat

 

håret såhär

och sminket såhär.

Vinterkängor, sockor (ALLTID SOCKOR!), ljusblå basker och ljusrosa kappan.

 
Tjockhalsdukar och is i håret var också ett vanligt förekommande fenomen. Jag klär mig nog ganska mycket såhär även nu (om man bortser från tjockhalsdukar och is i håret) men det mesta andra i livet är annorlunda. Inte trodde jag för ett år sedan att jag skulle längta ihjäl mig efter snö och kyla? Nä då sa jag, aldrig mer Norrland. Jag börjar nog omvärdera det lite grann…
 
Kika in på Emilys blogg för att öppna fler luckor! Föresten är det min älskade vän Melinda (den rödhåriga som inte ser riktigt klok ut) som knäppt några av bilderna!
 
Tjoflöjt!