Sypeppen #17 – Den prickiga med krage

18 december, 2013 0 av mikael
Här kommer mitt UFO och bidrag till sypeppen #17. Tyget har jag köpt på en marknad i Leeds när jag hälsade på min syster och kostade typ 10 kronor metern. Jag gjorde mönstret och klippte ut tyget till tunikan i våras när jag gick på Hola men sen har den blivit liggandes…

Från början var det meningen att det skulle bli en väldigt simpel klänning, men nu när jag tog fram den beslutade jag att sy dit en krage och manchetter. Alltså kragar tycker jag är jättesvårt att få till bra! Lär träna på det verkligen… Har ni några bra tips?

Men annars så tror jag att jag är rätt nöjd faktiskt!

Ni har väl inte missat utmaningarna?  Hojta till om ni planerar att sy klart nått UFO så kan jag försöka vänta in er.
 
 
Pst… Ni vet väl att sypeppen finns på facebook numer? Kika in där vetja!