Sypeppen #17

25 december, 2013 0 av mikael
Hej mina fina läsare! Hoppas att ni haft en underbar jul! Nu tycker jag det är dags att visa upp sypeppen #17 och våra UFO:n som vi färdigställde innan jul.

Först ut har vi Denice Svensson som sytt en färdigt en jättefin blus. Visst är tyget fantastiskt? Dessutom ser den jätteskön ut. Mönstret Lily är från Jenny Hellströms bok, tyg från stoff&stil och knapparna från Syfestivalen.

Siri har sytt den här fina motveckade ullkjolen. Tycker den ser ut att vara den perfekta vinterkjolen!

Sabina hann färdigställa hela två klänningar. Jag ska bli bättre på att sy bekväma klänningar, får nog gå in och inspireras av Sabina klänningar (Inte för att jag provat nån, men hennes klänningar verkar vara väldigt bekväma + att de är superfina)

 
 
Och här är mitt bidrag!
 
Klicka er in på bloggarna för att se fler bilder! Föresten, ni har väl inte missat att Sypeppen finns på facebook numer? Ni är mer än välkomna att vara med!!! (Och om ni vill veta vad sypeppen är kan ni läsa om det här!)
 
Tjoflöjt!