Vintagestickning, megamys och lyxfrukostar

10 februari, 2014 0 av mikael
Hej på er mina fina! Har ni det lika grått och trist där ni är? Jag skulle verkligen inte tacka nej till lite solsken just nu, men när det är tråkigt väder ute får man ha desto mysigare inne. 

Här har vi precis fått sportlov! Så himla skönt och välkommet! I fredags kväll var jag helt slut och gick och la mig vid halv tio och sov hela natten fram till halv nio. Då vaknade jag utvilad och tog en promenad till friskis och svettis för att va med på ett yogapass. 

Efter det åt jag mysfrukost i köket. I kökslampan har jag hängt upp några små tranor, jag tyckte de behövdes där.

Sedan packade jag ner med sjukling till symaskin med ullfilten i min rullväska och släppte av honom hos farbror doktorn. Jag åkte vidare till  Lohrs Pocket MedMera, jag skulle nämligen va med på Majas kurs i vintagestickning. Det var verkligen supermysigt men framför allt så himla inspirearande! Jag hoppas verkligen att vintagefabriken ska ha en fortsättningskurs i vintagestickning i sommar då jag är hemma. 

Världens mysigaste bokhandel också! Jag är så glad att jag åkte iväg på detta!

Sedan kom jag hem, blöt i håret men fylld av tankar och ideér på nya projekt jag vill sätta igång med.

 
Kvällen avslutades med mys och stickning framför tv:en, chinaschacksspelande och bus. 

Igår startade jag dagen med att gå till skolan och äta av deras hotelfrukost med finaste och coolaste Lovisa. 

På kvällen försökte jag mig på att göra pompoms, endel blev bättre än andra…. Så himla fin helg och så fantastiskt skönt med lov! I morgon tror jag att jag ska ge mig ut på secondhandrunda i Göteborg. Har ni några förslag på butiker jag inte får missa?

Kram!