Om bloggtorka

13 april, 2014 0 av mikael
Hej hopp mina fina! Nu är jag tillbaks igen efter en liten bloggpaus. Av nån anledning har det varit lite trögt med bloggandet på sistone, jag vet inte riktigt varför, men det går väl kanske i perioder. 

Nu tänkte jag i alla fall försöka komma tillbaks. Ni ska veta vad glad jag blir när jag ser att ni fortsätter att kika in här fastän att det ekar tyst, för alla era fina kommentarer ni lämnar och alla fina syprojekt ni delar med er av. Ni är guld värda!

Jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig lite på traven att komma tillbaks. Ni får jättegärna lämna tips på vad ni vill att jag ska skriva mer/mindre om. Kanske har ni något önskeinlägg eller frågor ni vill få svar på. Helt enkelt, ge mig tips på vad ni vill läsa om!

Jag har saknar er ska ni veta! 

Tjoflöjt!