Små lyckorus som bubblar ut genom fingrarna.

14 april, 2014 0 av mikael
Den här veckan har vi påsklov och det är nästan helt tomt på internatet. Jag som delar rum (med världens bästa Hanna) måste nog ändå erkänna att det varit superskönt att få vara instängd på rummet och kaosa ner det totalt med en massa syprojekt.

Dagens uppdrag var att åka in till stan och göra lite ärenden. Bland annat att hitta en ny, fin och bra tygsax.

Måste först bara visa min nya blus som jag fyndade på en nyfunnen liten vintagebutik i lördags. Den kostade 200 pix och är så himla fin. Den måste vara rätt gammal för alla sömmar är handkastade. Så himla häftigt att någon lagt ner arbetet på att sy denna blus för hand! Och dessutom att den är i så bra skick! Lyckans mig som hittade den.

Lyckans mig x2 som hittade världens FINASTE sax. Det finns en affär på Avenyn som bara är fylld med en massa Muminpryttlar (lite som himmelriket) Men den har alltid varit stängd när jag traskat förbi. Men idag när jag såg att den var öppen bestämde jag mig för att kika in och där, där hängde den och bara väntade på mig. Kärlek vid första ögonkastet. Vi ska skapa många nya alster ihop.

Under eftermiddagen har jag sytt, arbetat med en koreografi jag ska göra, varit på föreläsning på Artisten och handlat. I morgon ska jag åka hem till Dalarna så när jag ätit upp min yoghurt ska jag försöka göra klart koreografin, städa upp kaoset och packa. 

Tjoflöjt!