Tipstipstips

18 april, 2014 0 av mikael
Tänkte tipsa om tre bloggar som jag tycker mycket om!

 
 Siri  är en fantastisk kreativ tjej som skapar allt från sammetsklänningar och drömska foton till sagolika målningar, vackra dikter och skarpsinta texter. Kolla in hennes blogg nununu.
 
 
En blommig tekopp drivs av Emelie som är bäst på paint, skriver kloka och braiga texter och  har en massa fina klänningar. In och kika!
 
 
Sist men inte minst Retrolover- Johanna som har massor med tips och trix hur man piffar upp sin garderob och sitt hem, ger sin syn och skriver om viktiga saker och sprudlar av nya idéer och roliga utmaningar. Läs hennes blogg!
 
Vill ni ha fler tips på bra bloggar tycker jag ni ska kika in länklistan här bredvid! Föresten vet ni väl att ni kan följa mig och andra bloggare på bloglovin? På blogovin kan man samla sina favoritbloggar och hålla sig uppdaterad om nya inlägg. Vi blir jätteglada om  ni vill följa oss. Här hittar ni mig!

Tjoflöjt!