Skåla i bubbel och dansa till trumpeter.

21 april, 2014 0 av mikael
Vet ni vad? Den 30 april fyller Sypeppen 1 år och det måste vi såklart fira med dunder och brak! Dessutom så har vi nästa gång haft hela 20 sypeppar. Hur galet är inte det? 

 
Jag tänkte att de som vill kan välja ut sina tre favoritplagg från årets sypeppar och visa upp dem i ett inlägg (Har man bara varit med en eller två gånger räcker det såklart att man visar upp det) Sedan går ni in och kommenterar med länk på mitt Sypeppens 3 bästa så kan vi gå in och kika på varandras favoriter. 
 
I samband med 1 årsjubileumet tänkte jag att vi har sypeppen #20 och alla som är med på den har chansen att vinna en present som jag kommer att lotta ut. Ni har på er till den 4 maj att skicka bild till mig! 

På sypeppens födelsedag avslöjar jag vad presenten är och det kan hända att det även kommer dyka upp lite andra överraskningar. Tipsa alla era vänner och sytokiga om sypeppen så vi blir ännu fler som kan inspirera varandra!

 
Tjoflöjt!