Välkomna till min lilla vind.

25 april, 2014 0 av mikael
De senaste dagarna har det ramlat in hel drös med nya läsare från Saras blogg där hon skrev ett jättefint inlägg om sömnad. Kika in det vetja!

Ni är i alla fall jättevälkomna hit och jag hoppas att ni trivs här och vill fortsätta kika in. Om ni har några frågor om sömnad, mig eller något annat som ni har på hjärtat är det bara att fråga på! Ni får gärna berätta lite vilka ni är också, blir så nyfiken vilka ni är som läser min blogg. (Ni som redan läser min blogg sen tidigare är jag förstås lika nyfiken på och vill veta mer om er också!) Om ni skulle vilja följa mig på bloglovin blir jag såklart sprudlande glad. Det gör ni här!

Så skönt med fredag tycker jag! Firar med egensydd klänning, farmors örhängen och flätfrisyr. Vad ska ni göra i helgen?

Tjoflöjt!