Sypeppen #20- Midnattsdrömmen med silverstänk

29 april, 2014 0 av mikael
Till sypeppen #20 bidrar jag med min balkläning som jag sydde till Wendelsbergs vårbal. Tyvärr har jag inte så mycket bra bilder på själva klänningen… Men ni lär få se den fler gånger.

Mönstret har jag gjort själv och är lite samma som min midsommarklänning, men den här blev mer en aftonvariant. Kjoldelen är sydd i ett spetstyg med ett svart trikåtyg under. Livdelen är sytt i nått silvrigt tyg som jag inte riktigt vet vad det är för material. Ryggen är smockad och bandet som går runt halsen är flätat.

 
Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den i slutändan. Fallet i klänningen blev inte riktigt som jag tänkt mig men det tänkte man inte så mycket på.
 
Det var min tjugonde sypepp det. Ni är så himla bra och jag är så glad att ni vill göra det här ihop med mig! Nu satsar vi på minst hundra sypeppar till va?
 
Har ni några sypeppens tre bästa? Om ni vill läsa mer om sypeppen #20 kan ni kika in här! Och om ni är nyfikna på vad man kan vinna för något om man är med, tycker jag ni ska kika in på bloggen imorgon. Då kommer det hända lite andra spännande saker också. Så kika in vettja!
 
Tjoflöjt!