Fredrikapåvindens vindsshop!

30 april, 2014 0 av mikael
 Här med slås portarna upp till min vindsshop!
 
 
Här kan ni köpa kjol och topp till att börja med. Kjolen finns i tre olika färger/mönster och toppen i fem olika färger. Man beställer modell, färg och storlek och sedan syr jag upp det. 
 

Det här känns så spännande och roligt! Jag har jobbat länge med det här och tycker det är jättekul att äntligen få dela det med er!

 
Så klart blir jag superglad om ni gillar mina kläder och kanske vill klicka hem något plagg. Lika sprudlande glad blir jag om ni vill hjälpa mig sprida min lilla vindsshop.
 
 
Mina första två klädesplagg i shoppen har jag döpt efter min farmor Astrid och min mormor Anna- Britta. Det känns helt rätt eftersom det är de som har väckt mitt sömnadsintresse. 
 
 
Att få sälja mina kläder är en dröm jag har och det här är en början på den. Det är lite läskigt ska jag säga och det känns väldigt stort för mig. Men mest av allt känns det så himla rätt och spännande! 
 
 
Jag vill verkligen tacka mina fabulösa klasskamrater som ställt upp som modeller i mina kläder. Helt fantastiska är de! <3 Och så vill jag tacka Lovisa som fotograferat alla bilder. Ni är bäst! <3
 
Tjoflöjt!