Istället för skumpa och ballonger

30 april, 2014 0 av mikael
Hipp hipp hurra för sypeppen 1 år och för att vi peppat sammanlagt 20 gånger nu! Hur bra är inte det liksom? Självklart ska detta firas! Bloggen har fått i present en helt ny bloggdesign. Vad tycker ni om den? Det är min fina vän Nathalie som har hjälpt mig att göra den och världens finaste mamma som gjort alla bilder. Själv är jag supernöjd!

Men utan er vore ju bloggen och sypeppen ingenting! Så jag tänkte att alla som är med på sypeppen #20 med ett bidrag (stort som litet) är med i utlottning av den här tygsaxen. Det är en fiskars som klipper hur bra som helst och som dessutom är helt underbar att titta på.

 
Ni har till den 5 maj på er. Så än är det inte försent! Om ni vill läsa mer om sypeppen och sypeppen # 20 kan ni kika in det här inlägget.
Inte nog med det här så tycker jag ni ska kika in här prick klockan 14:00 idag för då händer det spännande saker här ska jag säga!